AutoRika

Telefoon: +31 6 52 40 88 03
De Klim 9a, 9202 TM, Drachten

Mijn verhaal

De Volvo V60

Lieve lezers,

Zoals jullie kunnen zien sta ik met een mooie Volvo V60 op de foto. Deze auto heeft een speciale plek in mijn hart.
In het volgende verhaal zal ik u vertellen hoe dit zo is gekomen.

In 2016 gingen mijn vriend en ik een proefrit maken in een Volvo XC90, zoals misschien wel een beetje te verwachten vinden wij het zeer leuk om nieuwe auto’s te bekijken, rijden en te testen. Echter had deze proefrit een speciaal tintje. Een prijs! En niet zomaar een prijs een reis naar Zweden in een Volvo van de dealer. Iedereen die in een bepaalde periode een proefrit heeft gemaakt, maakte kans op deze reis. Nou mocht ik het geluk hebben om de reis te winnen! Dit was natuurlijk ongelooflijk en ik moest ook 3x vragen of het echt waar was. Maar niks was minder waar. In augustus 2017 hebben wij een gigantisch mooie reis gemaakt door Scandinavië. Wij hebben hier herinneringen gemaakt voor het leven.

Mocht u interesse hebben om te zien waar onze reis allemaal langs ging, dan kunt u op de volgende link klikken: http://www.polarsteps.com/Rika

Hieronder nog even een paar kleine foto’s 🙂

Liefs,
Rika

Waarom AutoRika?

Daar was het dan, een eigen bedrijf. Ik was hier natuurlijk al langer mee bezig, maar voor de meeste mensen om me heen kwam het als een verassing.

Hoe ik op het idee kwam om een autobedrijf te beginnen, vertel ik je in dit verhaal.

Vorig jaar waren mijn vriend en ik samen al aan het brainstormen over een lijn voor vrouwen, maar ja hoe zet je zoiets op de kaart en hoe ga je dat noemen.

Vele namen kwamen op de lijst, maar net zoals bij AutoHolwerda wilden we graag een persoonlijke tint in mijn bedrijf en in de naam. Samen kwamen we op Rika auto’s, maar dit klinkt gewoon niet zo mooi. Om toch een verbinding te hebben met ons eerste bedrijf hebben we gekozen voor AutoRika. Een hele persoonlijke naam met een hele persoonlijk missie. “Auto’s voor vrouwen.”

Soms krijg ik de vraag of mannen ook welkom zijn. Mijn antwoord daar op is zeer simpel. Jazeker! Ik maak zeker geen uitzonderingen of je een man of vrouw bent, maar mijn advertenties zullen gericht zijn op vrouwen en je moet het als man natuurlijk wel leuk vinden om geholpen te worden door een vrouw.

Heb je vragen stuur me gerust een e-mail.

Veel liefs,
Rika

Dit ben ik!