AutoRika

Telefoon: +31 6 52 40 88 03
De Klim 9a, 9202 TM, Drachten

Renault Twingo

Voertuig beschrijving

Hier staat ze dan, mijn eerste Renault. De vorige eigenaresse belde mij op of ik haar auto wilde verkopen. Toen ze vertelde dat het een Renault Twingo was uit 2008 werd ik enthousiast. Dit model is een succes geweest voor Renault, velen zijn er van verkocht en als je er naar kijkt snap je waarom.

Het model is ondanks de leeftijd van 10 jaar nog steeds modern, strakke lijnen, mooie schijnwerpers, eigenwijze rechte ‘kontje’, geeft deze auto een speelse uitstraling.

Van binnen zowel van buiten staat deze Twingo er nog keurig bij, de vorige eigenaresse gebruikte hem voor de boodschapjes en ritjes in de buurt. Daardoor heeft deze auto minder dan 4500 km per jaar gereden aantoonbaar. Omdat ze in Drachten waren komen wonen was een tweede auto toch echt overbodig geworden vandaar dat deze vrouw haar van de hand deed. En het afscheid deed haar wel wat, ze heeft deze leuke Twingo in 2008 zelf samengesteld en 11 jaar lang was dit toch haar eigen auto die haar vrijheid gaf..

Alle onderhoudsbeurtjes kreeg de auto bij ABD Renault in Drachten, de officiële Renault dealer. De volgende onderhoudsbeurt hoeft pas over 20.000 km.

De opties:
– Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
– Airco
– Radio met CD-speler
– Elektrische ramen voor
– ISOFIX
– ABS

Dit type Twingo staat als uitermate betrouwbaar bekend, dat is voor u als koper toch fijn om te weten.

Voor aflevering zet ik er een nieuwe APK op en twee nieuwe kwaliteitsbanden onder. Laat ik de auto nog even controleren en zoek ik samen met de nieuwe eigenaresse/eigenaar vier nieuwe wieldoppen uit, zodat deze auto er bijna als nieuw weer bijstaat en nog lang trouwe dienst kan doen.

Dus bent u opzoek naar een leuke blauwe Twingo, die aantoonbaar van eerste eigenaresse is dan kon dit wel eens de juiste zijn.

Leest u het verhaal over deze auto en denkt u daar wil ik graag in proefrijden en over praten. Dat kan! Ik verwelkom u graag op afspraak.

Inruil van uw eigen auto behoort ook tot de mogelijkheden.
Deze auto staat te koop bij AutoRika, AutoRika is een jong bedrijf gespecialiseerd in autos voor vrouwen. Natuurlijk zijn mannen ook welkom. Het is mogelijk om mijn autos te bezichtigen op afspraak. Dit jonge bedrijf zit in Drachten. Voor meer informatie kijkt u op www.autorika.nl.

Let op: AutoRika is alleen op afspraak geopend!

Kenmerken van voertuig

  • Kilometerstand: 46.470 km
  • Kleur exterieur: Blauw
  • Kleur interieur: stof zwart
  • Overbrenging: Handgeschakeld
  • Brandstof: Benzine
  • Motorinhoud: 1149 cc
  • Topsnelheid: 154 km/h
  • Aantal cilinders: 4
  • Verkocht: ja