De Volvo V60

Lieve lezers,

Zoals jullie kunnen zien sta ik met een mooie Volvo V60 op de foto. Deze auto heeft een speciale plek in mijn hart.
In het volgende verhaal zal ik u vertellen hoe dit zo is gekomen.

In 2016 gingen mijn vriend en ik een proefrit maken in een Volvo XC90, zoals misschien wel een beetje te verwachten vinden wij het zeer leuk om nieuwe auto’s te bekijken, rijden en te testen. Echter had deze proefrit een speciaal tintje. Een prijs! En niet zomaar een prijs een reis naar Zweden in een Volvo van de dealer. Iedereen die in een bepaalde periode een proefrit heeft gemaakt, maakte kans op deze reis. Nou mocht ik het geluk hebben om de reis te winnen! Dit was natuurlijk ongelooflijk en ik moest ook 3x vragen of het echt waar was. Maar niks was minder waar. In augustus 2017 hebben wij een gigantisch mooie reis gemaakt door Scandinavië. Wij hebben hier herinneringen gemaakt voor het leven.

Mocht u interesse hebben om te zien waar onze reis allemaal langs ging, dan kunt u op de volgende link klikken: https://www.polarsteps.com/Rika

Hieronder nog even een paar kleine foto’s 🙂

Liefs,
Rika